eslemnurgulsun cansukccc Adıyamanlıyım, istanbulda yaşadık 1,5 yıl şuan kocaeline taşındık. Alışamadım, çok zor.
cansukccc eslemnurgulsun bende Adıyaman’a alışamadım kültür farkımız çok var birde köyünde oturuyor eşimin ailesi hiç köy hayatı görmedim daha zor geldi
FDilara cansukccc İstanbuldan Eskişehire geldim 8 sene oldu, şehre alıştım ama ailenin yokluğu her zaman hissettiriyor malesef 🫠
semanur0987 cansukccc kızlar aşı oldum 4 gündür ve kolumu oynatmıyorum normal mi oynatinca aşırı derecede ağrıyor nutfen yardımcı olurmusunuz🥹
burcuz1 cansukccc Kütahya’dan Tekirdağ’a geldim. Tüm hayatımı geri de bırakmak zorunda kaldım. Şu an hamileyim süreci sadece eşimle geçiriyorum. En büyük arkadaşım sırdaşım dostum kendisi. Hayat zorluyor ama olsun yine de güzel günlerimiz var 🥲
baharerkann cansukccc Eskişehir’den bingole geldim eşimin işi dolayısıyla iki yılı geçti alıştım gayet hersey yolunda çok şükür ☺️
sulzek03 cansukccc Türkiye değil yurt dışına gelmek en zoru olsa gerek 6.yılıma giriyorum hala alışamadığım şeyler oluyor
Mom908 kocaeline gelin geldim ailem 12 saatlik uzaklıkta…eşimin ailesi burada. kendi ailemden uzakken eşimin ailesine yakın olmak kendime haksızlık gibi geliyo. ne güzel istedikleri zaman kendi evlatlarını görüyorlar bense iki üç ayda bi anca gidiyorum
beybun04 oppidiba ben de denizliden İzmire geldim şimdi babamın evindeyim maalesef yarın dönüyorum çoook üzgünüm😞😢