cansukccc Ankara’dan Zonguldak’a geldim. Alışıyorsun ben alıştım da çocuk olduktan sonra sıkılmaya başladım ara sıra çünkü hiç arkadaşım yok burada ve köyde yaşıyoruz. Köy hayatı falan iyi de eşimle çıktığımız zaman çıkabiliyoruz ancak bir yere. Onun dışında zaten köyde samimi olmak isteyebileceğim kimse yok köyler genelde tuhaf oluyor insanlar bakımından bilirsiniz dedikodu vs.mesafeliyim o yüzden. Zaten ben öyle bebemi alayım da şuraya oturmaya gideyim diyemiyorum burada ancak eşimle yani. Ama Ankara’ya taşınma ihtimalimiz var bakalım inşallah eşim iş haberi bekliyor çok güzel de maaşı olursa taşınacağız. Burası da yakın ara sıra da buraya geliriz yazlık gibi olur daha keyifli olur bence. Çocuklar için başka şehir fikri yerleşti aklımıza. Çocuğum tek büyüyor ikincisi de geliyor kreş olarak sınırlı ve fazla pahalı buralar. Ankara daha avantajlı o konuda en azından ben okula bırakıp getiririm bildiğim şehir. Arkadaşlarım ailem orada. Eşimin annesiyle yaşıyorduk normalde o da Ankara’da birkaç aydır. Kendi evimiz olacak inşallah dua etsin gören çok mutlu olurum 🥰