ozgeerkan95 Samsundan İstanbula geldim şimdi hamilelik ile birlikte kara kara ne yapacağımı düşünüyorum 🥲
cansukccc ozgeerkan95 İstanbul büyük şehir zorluk fazla çekmezsin sadece yakınları olmayınca zor onun dışında gezersin çocuğun büyük şehirde büyür şartları güzel olur
elyad cansukccc Diyarbakır’dan Afyonkarahisara evlendim geldim, hâlâ alışamadım, memleketimi de çok özlüyorum🥹
elyad cansukccc hayırlısı olsun canım sizin için de 🙏🏻 böyle şeyler her iki tarafın da gönlüne göre olsa ne güzel olurdu🥹
kartanesi___ cansukccc niye göndermiyor ki ayrıca bence gönderme kelimesi bile hoş değil neden onun onayını iznini bekliyorsun ki ailen sonuçta istediğinde git
0smy0 cansukccc inşallah kıymetimiz bilinir bacım 🤗 iyi olanın er yada geç kazanacağını düşünüyorum her ne kadar geçimsizlerin daha iyi hayat yaşadığını görsemde 😄 birgün burda çok şükür artık istediğim hayatı yaşıyorum diyeceğimiz günler yakın 🤲
beybun04 oppidiba ben de denizliden İzmire geldim şimdi babamın evindeyim maalesef yarın dönüyorum çoook üzgünüm😞😢
havvanur16 Bursa’da yaşıyordum evlendim eşimin işi gereği Edirne ye geldik 9 aydır burda yaşıyordum. Çok erken tayin çıktı Bu ay sonuna kadar Batmana yerleşiyorum 🙃
havvanur16 cansukccc çok doğru hiç birşey anlamadım ağustos sonuna doğru evlendim artık deniz sezonu bile bitmişti o artısı vardı gözümde şimdide taşınma telaşı başladı.🤷♀️