orhismommmmmm deletedmom43191 kocanın kokusundan midem bulanıyor hamilelikte hatta keşke koltukta yatsa shshshshhs😅😅
Zeyneplemutluluk deletedmom43191 elbise içine hiç yaşamadım ama çarşaf falan atarsam o zaman içine doluyor toplu çıkarıyorum 😆
deletedmom43191 Zeyneplemutluluk 🤣🤣🤣 ay acaba onun içine dolanlar yıkanmış oluyomu ya 🤣🤣🤣 orası da şüpheli
_pearl orhismommmmmm ay birde sarılmıyomuydu kendimi öldüresim geliyordu yapma da diyemiyordum benimki pek nazlı 😒😂
orhismommmmmm _pearl hamilelikte kocam gözüme şeytan gibş görünmeye başladı sjsjsjjs sürekli kavga edesim var demekki herkesde öyle bacım😅😅😅
_pearl orhismommmmmm 😂😂😂 koku geçti şimdi de nefret ediyorum yatakta en uçta yatıyorum noluyor bana bilmiyorum 😂😂😂
orhismommmmmm deletedmom43191 hamilelikte oluyo malesef hersey kokuyo gibş sen yaşamıyorsan şanşlısın sjsjsjsj
deletedmom43191 sevaldqn1 kiz 2 gunde yatak yorgan değişmek temizlik hastası mi olunuyo🤣🤣 ee ben haftada 1 veya 2 değişiyorum bu beni pis mi yapıyo
sevaldqn1 deletedmom43191 yatak yorganda böyle olan bir insanın genel olarak nasıl olduğunu sen düşün çiçeğim 1 2 kez degişen kisilere pis demiyoruz ki
temmuzonbir deletedmom43191 kazanın hareketlerinden kaynaklı oluyor elbise çarşaf vs içine çamaşır girecek bişey atıyorsam alttan bağlayıp bi düğüm atıp koyuyorum makinaya