deletedmom43191 bunu yaşayan varmı makineye çamaşır atmıştım benim elbisemin içine dolmuş tüm çamaşırlar bide düğüm olmuş elbise zor actim çıkardım kıyafetleri bu neden olur yaşayan varmı 🤔🤔🤔
Zeyneplemutluluk deletedmom43191 elbise içine hiç yaşamadım ama çarşaf falan atarsam o zaman içine doluyor toplu çıkarıyorum 😆
orhismommmmmm deletedmom43191 Hahahaha bende çarşaf yorgan yüzü atınca doluyo içine nefret edıyorum savaşıyorum hatta bazen yorganın içine giriyorum alabılmek için nefret edıyorum sjsjsshshsh
deletedmom43191 noktas al benden de o kadar nevresim içine dolmalar lastikli çarşaf dolmalar elbise dolmalar nedir bu makineden çektiğimiz
deletedmom43191 orhismommmmmm 🤣🤣🤣 yanliz değilim yuppi 🤣🤣🤣 makinenin kazani çıkacak yerinden en sonunda öyle bütün halde çıkarmak ne kadar sağlıklı olur ki
orhismommmmmm deletedmom43191 makınan yeniyse kısa program vardır mutlaka ben artık çarşafları fln 15 dkya atıyorum girmiyor birbşrnine ndjsh onla mı uğraşacam ya dhehhe
deletedmom43191 orhismommmmmm 28 dakika var ama kısa programlar bana hiç hijyen gelmiyo beyazlar çarşaflar falan 1 saate atıyorum renkliler 2.24 ayarlıyorum ama makine nasil yapiyosa 4 saate anca bitiriyo kendini
orhismommmmmm deletedmom43191 ben iki Güne bi değiştirdiğim için 15 dk yetiyor bana ne kadar kirlenebilir tozu gitsin tamam shshshsh
deletedmom43191 orhismommmmmm carsaf mı 2 gün 😅😅 kız ben 4 5 günde değişiyorum ama yastık kılıfları dediğin gibi devamlı en fazla 2 gunde degisiyorum
orhismommmmmm deletedmom43191 valla hem çarşafı hem yastığı iki güne bi değiştiriyorum midem bulanıyor jsjsjsshshsh
orhismommmmmm sevaldqn1 of napcaz eşime kalsa 3 ay yatar shshshshs delimisin sen diyor bana hatta bazen hemen 15 dkya atıp kurutup geri takıyorum sjsjshs
sevaldqn1 orhismommmmmm nevresimleri değiştirince banyo yapmadan sokmuyorum içine bende onun için ruh hastası oldum 🤣