minikkalbim01 boğazıma kadar yanıyor bulanıyor çeneme kadar hatta karıncalanıyor 9+1im gaviscon içtim soda içtim yok fayda etmiyor sanki midemde yumru var boğazımda da nasıl geçer öneriniz var mı
zehraclk0 minikkalbim01 Ay o his çok kötü hiçbir şey de rahatlatmıyor. Bana fayda eden bir şey yok yani usulca öyle geçmesini bekliyorum😅
rabiatn minikkalbim01 bende öyleydim hep şuan 36. Haftadayım hala aynı gece o yanmayla uyanıyorum hep yemeklerden sonra gaviscon alıyorum acı baharatlı ekşi yememeye çalış bi süreç mecburen dayanacağız 🙏🏻🤍
ayparem Yüksek yastık kullan canım yağlı mayalı şekerli asitli tüketme .bana haşlanmış patates iyi geliyor sabah haşlıyorum gün içinde tüketiyorum ara ara.
bsrelif rabiatn Bende 35 haftalık bugün gece 04’te mide yanması ile uyandım birden bire ve şu ana kadar hiç uyutmadı. Ya bebeğim saçlı yada çok hareket ettiği için olduğunu düşünüyorum
melismersin minikkalbim01 çiğ badem fındık iyi geliyordu bana ilacı çok fazla içmek istemediğim zaman onlardan atıyordum ağzıma
superstar_00 minikkalbim01 Maalesef tek çare sabretmek 2.gebelikte prillam icmeme rağmen defalarca kusuyordum gaviscon da kullanıyordum ona rağmen midem boğazıma vuruyordu gebelik reflusu 17.haftadan itibaren bulantı azalmaya başladı şu an 25. haftadayim hala mide şikayeti boğazda yumru durumu devam ediyor ve de umudumu doğumdan sonra iyileşmeye bıraktım sabırla günleri geçirmeye çalışıyorum.
edayldrm210 minikkalbim01 doktorun mide koruyucu yazsın canım bende öyleydim dondurma bana iyi geliyordu
nursenasu27 minikkalbim01 mide koruyucuya izin varsa onu kullanabilirsiniz beni tek kurtaran oydu bide pronat deneyin içeriği daha fazla elinizde ki şuruba göre
melismersin minikkalbim01 zor yani ya 😔 ben o kadar yoğun yaşamadım açıkcası. Anca şirkette salçalı yaplı birşey yediğimde oluyordu. Birde nohut falan.