decembermum temmuzonbir deli ya 🤣🤣🤣 şekerine bak kontrol et arada kaç haftalıksın şeker yüklemesi yapıldı mı
beautiful_ temmuzonbir açlık da birden birşeyler yiyince tansiyon ve şeker değişir ve vücut değişik bir şekilde hararetlenir ondan korkma kuzum çok fazla oluyorum ben öyle şöyle düşün oruçlu iken birden yemek yemeğe başlarız vücut ısınır ve mayışır bayılır gibi oluruz
temmuzonbir beautiful_ panikle hiç sağlıklı düşünemedim canım ya çok şükür geçti dikkat ederim artık o korkudan sonra
temmuzonbir beautiful_ ay ben yerim onu 🥰 yolu bitirmiş kuzum az kalmış gelmesine sağlıkla gelsin inşAllahh ❤️
beautiful_ temmuzonbir çok sağol Birtanem ah ama ne yorulduk bir bilsen 🥹❤️ Cinsiyet belli mi miniğin bak sen demeden diyim sanki kızın olacak gibi bir his aldım senden 😍
temmuzonbir beautiful_ kız için ne temiz doktor % 80 kız ama daha küçük 1 kez daha bakalım dedi ☺️💓 benim yeğenimin cinsiyeti ne ben tahmin edemedim şimdi ☺️bende çok çektim hala çekiyorum tek isteğim sağlıkla gelsin artık her cefasına razıyım kuzum 🥲
Melahatball Kızlar ya bişey sormak istiyorum sizlere ben 16+4 haftalık hamileyim ve göbeğim nerdeyse hiç belli değil bazı 16 haftalık hamile kadınlara bakıyorum çok belli bebeğin gelişimi ile bi ilgisi varmı göbeğin büyümesi belli olması
temmuzonbir Melahatball bebeğin gelişimiyle hiç alakası yok bitanem korkma bazen daha sonra birden çıkıyor benim 9. Haftada çıktı şimdi büyümesi durdu mesala ben böyle giderse kocaman olucak şimdiden diyordum