seymgncer Merveemctgcl sperm kadın vucudunda 2 3 gün yaşıyor o yüzden 2 günde 1 iliski diyorlar kaçırmazsin hayatım bugünğ de değerlendir
elifzdmrbck Merveemctgcl pik olduktan 24/36 saat sonra yumurta catliyor sen bugünü yarını degerlendir mutlaka bence
Merveemctgcl seymgncer yekkk34 Mom_26 _pearl bnrssl01 elifzdmrbck aykutnurgull cansumbl Kızlar en alttakini bu gün 16:00 da yaptım dün gece saat 01:00 de ilişki oldu bu günü de değerlendireyim mi
aykutnurgull Yumurta çatladıysa bile 12 36 saat yaşayabilir bence bu günü değerlendir bide akıntı takibi yapıyorum ben yumurta akı gibi uzayan bir akıntı varsa o günü mutlaka değerlendirmek gerekiyor
Merveemctgcl aykutnurgull o akıntım bu gün oldu bu geceyi değerlendirdik yarını da değerlendiririz yarın ki ovü testini de atarım buraya
cansumbl yekkk34 pikin sonrasında da devam etmelisiniz ilişkiye. Çünkü pik olması demek yumurtlamanın çok yakın olduğu anlamına geliyor. Sonrasında silik çizgiyi gördüğünüzde çatlamaya geçmiş anlamına geliyor, o günü de değerlendirmelisiniz.
Merveemctgcl _pearl evet 14 ve 16.günleri değerlendirdik ikisi de gece 01:00 de oldu 15 i bilerek boş geçtik sperm kalitesi için
Merveemctgcl _pearl 15.gün tam pik göremeyince 16.güne kaliteli olsun dedik ama pik hangi gün olmuş belli değil 🥺
Merveemctgcl Mom_26 hayır gördüm muhtemelen ben kaçırdım hep aynı saatte yapamadım bi daha koydulaşmaz bu test yumurtlama çatlama belirtilerini de yaşadım