Merveemctgcl seymgncer tamam canım teşekkür ederim dünkünü evde olmadığım için akşam 7 de yapmıştım bu gün akşam da yapsam mı acaba kasık ağrım var çünkü
Merveemctgcl seymgncer yekkk34 Mom_26 _pearl bnrssl01 elifzdmrbck aykutnurgull cansumbl Kızlar en alttakini bu gün 16:00 da yaptım dün gece saat 01:00 de ilişki oldu bu günü de değerlendireyim mi
yekkk34 Kızlar böyle durumda o akşamı değerlendirdin diyelim yarın da pik oldu yarını da mı değerlendirmek gerekiyor yoksa ertesi gün mü değerlendirilmeli
cansumbl yekkk34 pikin sonrasında da devam etmelisiniz ilişkiye. Çünkü pik olması demek yumurtlamanın çok yakın olduğu anlamına geliyor. Sonrasında silik çizgiyi gördüğünüzde çatlamaya geçmiş anlamına geliyor, o günü de değerlendirmelisiniz.
elifzdmrbck Merveemctgcl pik olduktan 24/36 saat sonra yumurta catliyor sen bugünü yarını degerlendir mutlaka bence
seymgncer Merveemctgcl bence 16. Günün pik ya sabahına ya da gecesinde pik olmuş sen rastlamamıssın kötü düşünme değerlendirdiyseniz bence sorun yok
Merveemctgcl seymgncer cuma gecesi 1:30 da ilişki oldu aşko o yüzden dünü boş geçti bu gece de yine 01:00 gibi ancak olur yakalamış olurum dimi
seymgncer Merveemctgcl sperm kadın vucudunda 2 3 gün yaşıyor o yüzden 2 günde 1 iliski diyorlar kaçırmazsin hayatım bugünğ de değerlendir