adatuna temmuzonbir arabaya gidene kadar 1 dk da hiç üşümemişti ben 17 aralık doğum gecelik üzerine montumu giymiştim
temmuzonbir adatuna ben şuan bile üşüyorum canım haşimato var bende sürekli üşüme halindeyim bide doğum yapınca düşünemiyorum yani en kalın neyse onu giyerim heralde 😀
yasemincel65 kartanesi___ aynen kız bende de öyle oldu o an ağrıyla kim bana bakacak derdinde değildim valla bir an önce arabaya geçip oturmak istiyordum 😢😪🤣🤣
kartanesi___ yasemincel65 öyle oluyor gerçekten de bir de benim doğum ani oldu terliğimi pijamamı sonradan getirdiler🤣🤣
Fuunndaaa Momlife_ sezeryan sonrası bir taraftan bebişler bi.taraftan ağrı derken o kadar hazırlık yaptım ama pijama ile çıktım :)
jekdkllmdkm İlk doğumum da giydiğim lohusa pijamamla çıktım şuan 37 haftalık yine pijamayla çıkarım ki öyle çıkcam gibi duruyo başka bişey koymadım o halimle birde üstümü düşünemiycem bence ayıp yada kötü bişey de değil
kartanesi___ yasemincel65 evet ya şok üstüne şok yaşadığım bir gündü😂 burada hafif ağrım var sizce ne yapsam diye sormasaydım ve sizler de doktora git demeseydiniz evde doğuyordum🤣🤣🤣
yasemincel65 kartanesi___ bir de sezaryen istiyordun kız ama baya da haberin olmadan vücudun normal doğuma doğru gidiyordu. Allahtan son anda kurtardın paçayı valla 😂🥰
kartanesi___ yasemincel65 evet benim korktuğum başıma geldi aslında ben istiyordum ki kontrollerimde doktor normal doğa engel şeyler söylesin ki en azından ben kendim bu yolu sectim diye üzülmeyeyim😂 ama tam tersi beş santim açıklığım vardı hastaneye gittiğimde😂ve sancım da hafifti yani aman neyse hayırlısı buymuş
yasemincel65 kartanesi___ aynen bacım geçti gitti doğdu mu doğdu sonuç olarak. Bebişli hayatlarla yola devam 🥹😍
seyda_diablanco Aslında kendime pijama takımı almıştım hepsini ayarlayıp çantama koymuştum ama doğumhanede üzerime giyecek bi şey istediğimde fotoğraf çekimi için hazırladığım lohusa takımını gönderdiler prensesler gibi çıktım 😂😂😂
yasemincel65 kartanesi___ bir şey soracam canım senin bebekte gaz sıkıntıları ne zaman geçti veya geçti mi? Galiba 5 aylık kadar oldu bebişin. Biz çok sıkıntı çekiyoruz ne zaman biter yaaa 🥹🥹🥹
kartanesi___ yasemincel65 Benim bebek çok şükür ilk günden beri çok bi gaz sancısı yaşamadı. Metsil kullanıyorduk o çok iyi geliyordu ama dediğim gibi onu kullanmadığım dönemlerde de çok bir gaz sorunu yaşamıyorduk