yasemincel65 kartanesi___ ben de pijama terlikle çıkmıştım ayyy o an insan ağrıdan hiç takamıyor bile üstündekini 🥹🥹
temmuzonbir Momlife_ eşofman takımı giyicem mecburen aralıkta doğum yaza denk gelseydi kesinlikle tek parça elbise giyerdim
adatuna temmuzonbir arabaya gidene kadar 1 dk da hiç üşümemişti ben 17 aralık doğum gecelik üzerine montumu giymiştim
kedimekim Momlife_ elbise ya da hamile taytımı giyerim karnımız hemen küçülmüyor nasıl olsa üstüne de uzun tişört
yasemincel65 Momlife_ ben eşofman takımı almıştım bir de orda giymelik 2 tane lohusa pijama takımı. Valla ben ertesi gün duş alıp giydiğin pijamamla çıktım hiç kendimi yorup bir de elbise değirmekle uğraşamazdım ki canım çok yanıyordu
kartanesi___ yasemincel65 aynen öyle bir de hastane önünde arabaya bindim evin önünde indim zaten başka bir şey giyseydim de eve girince pijama giyecektim
yasemincel65 kartanesi___ aynen kız bende de öyle oldu o an ağrıyla kim bana bakacak derdinde değildim valla bir an önce arabaya geçip oturmak istiyordum 😢😪🤣🤣