Masal777 Aysegl12 canm korkma normal olabilir ama sen yinede doktora git yarın yada acile doğum dokra gorun için rahat olsun
Masal777 Aysegl12 oyile deme ben 9;haftada o kadar kanama yaşadım ki normal ped tutmadı bebek bezi takmıştım o an ve yaşıyor canm
Masal777 Aysegl12 evet canım doktor umursamadı bile en son beni aldi düşük riski dedi ama düşmedi o kadar umutlu da konuşmadı uçak biletim vardi Türkiye dönecektim ve uçakta binersen kayibedersin dedi o kadar kötü durumdu
Masal777 Senin lekelenme bile bazen yerleşme kanaması olabilir pek kave rengi pek bişey yok ama kırmızı parlak dönerse o sıkıntı ama bazen oda bişe olmuyor canım umarım herşeyi yolunda
znnnr Aysegl12 bazılarının oluyor leke yerleşme olabilir .. benim kuzenın rahmi perdeliydi bi tarafta çocuk vardı diğer tarafta adet oluyordu çok değişik şeyler var bilemezsin kanama olmayana kadar
Aysegl12 znnnr kan testi değil çocuk için canım gittim de devlet bir tedavi ughulamıhor mübarek kan aldılar komple bakmak için nasıl diye amh tiroit falan bakmak için
sndyy_4343 Aysegl12 kız pozitif işte acile gideceksende şey söyle ilaç kullanıyorum gebelik şüphem var bu sebepten ilaçlarımı içemiyorum kanına bakarşar zaten 😘
Aysegl12 sndyy_4343 maleesef adete döndü zaten bugün 3. Gün kanda aldılar baktılar 0 diğer değerlerde iyi herhangi sorun yok