Aysegl12 samaa_ gerçekten mi umarım öyledir ben çok koyu bekliyorum hemen kırmızı öyle olmaz mı dört gündür yapıyorum
Aysegl12 Son testlerim dpo12 Üstteki test bozuk gibi ucu pembe diğeri silik ti alttakini tekrarladım tekrar da
znnnr Aysegl12 sen bi kan ver olmadı acile git de başım dönüyor ilaç alcam gebelik şüphem bar migrenim tuttu felan de
znnnr Aysegl12 pik oldu sonraki testlerde renk açıldı çatlama da oldu bence gerçi şu içtim baya ama yine de pik devam etse kötü koyu olurdu belirgin şekilde silik bugün düne göre
znnnr Aysegl12 evet beklesen daha iyi olur o bir gebenin günlüğü 17. Gün test yapın diyor inşallah bu sefer var ben hissettim
Aysegl12 znnnr bugün erken gebelik yaptım anında çıktı koyu bir şekilde ama şu an lekelenmem oldu moralim bozuldu
Masal777 Aysegl12 canm korkma normal olabilir ama sen yinede doktora git yarın yada acile doğum dokra gorun için rahat olsun
znnnr Aysegl12 bazılarının oluyor leke yerleşme olabilir .. benim kuzenın rahmi perdeliydi bi tarafta çocuk vardı diğer tarafta adet oluyordu çok değişik şeyler var bilemezsin kanama olmayana kadar