glcnylmzz Cimcime30 sıra sende adını bilmesem de Rabbim biliyor kime ettiğimi duanın nereye gideceğini inşallah bu ay seninde yüzün güler 🥰
Bsra74 glcnylmzz gözün aydın canım bize de dua et lütfen benimde önümde koskoca 14 gün var 😅 nasıl geçer bilmiyorum
glcnylmzz Bsra74 sağol canım her zaman ediyorum Rabbim bekleyen isteyen kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah 🙏🏻😊
glcnylmzz bingaling562 evet yakın beta değerimiz teşekkür ederim hepimizin inşallah 🥰 Önceliğim 2. Beta onuda öğrendikten sonra bir nebze olsun rahatlayacağım 😊
minosannecik_2minis glcnylmzz ayyyy ennn sevindigim postlardan biri gözün aydın çiçeğimmmm geçen ay seninle birlikte takip ediyoduk dpoyu valla cooook mutlu oldum 😍😘😘
glcnylmzz minosannecik_2minis evet kuzum salı günü tekrarlayacağım beta sonucunu görsem artık rahatlayacağım 🥰 Arkandan geleceğim inşallah sen kaç haftalık oldun 😊
glcnylmzz MamaSmiles o korku heyecan tüm gebelik boyunca devam edecek ama tatlı heyecanlar bunlar inşallah güzel haberler alırsın sende 😊 İlk çocuk mu ? Gerçi benim 3.olacak ama hepsinin korkusu heyecanı ayrı 😂