glcnylmzz @MamaSmiles @Cimcime30 @Rojdiyebiri @buketdeniz19 @yekkk34 @seymgncer Çıktı çıktı 45 çıktı beta 🙈🥰
pembemomy glcnylmzz aa çok sevindim hayırlı olsun bende dün 100 beta ile öğrendim acaba kaç haftalık oluyor yarın sağlık ocağından yine vericem düzenli artmış mu diye
seymgncer glcnylmzz yaaaaa hayırlıı ugurlu olsuunn betanız sağlıkla artsınn sağ salim bebişinizi kucağina alınn insallah bizede dua ediin ❤️❤️🙏🏻🙏🏻🤍
buketdeniz19 glcnylmzz ahh miniğim daha çok yeni hayırlı olsunn canım benim çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler ❤️
glcnylmzz pembemomy sağol canım sanada hayırlı olsun salı günü tekrarlayacağım regle göre şu an 3+3 😊
bingaling562 glcnylmzz ben de aynı 3+3 teyken 47 beta ile öğrendim çok benzermiş 🥰 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla artsın inşallah betanız 🌸 sağlıkla da keseyi görelim kalp atışını duyalım inşallah
Bsra74 glcnylmzz gözün aydın canım bize de dua et lütfen benimde önümde koskoca 14 gün var 😅 nasıl geçer bilmiyorum
glcnylmzz bingaling562 evet yakın beta değerimiz teşekkür ederim hepimizin inşallah 🥰 Önceliğim 2. Beta onuda öğrendikten sonra bir nebze olsun rahatlayacağım 😊