eabilin6 Nasılsınız nasıl gidiyor hastane çantanız hazır mı neler koydunuz bebek için pamuklu battaniye mi müslin battaniye mi tercih ettiniz ☺️ az kaldı artık 🥹
gizemli00 eabilin6 çantanız herseyimiz hazır temizliğim tam bitmiş değil ama çok az kaldı o da ben musljnde koydum normal polarlida koydum cnku burda dışarı sıcak evin içi serin ne olur ne olmaz diye
beautiful_ eabilin6 çantamda kendi eksiklerim var bebeğin de sadece biberonu eksik kendi eksiklerimi de haftaya halledicem tamamdır temizlik de bitti artık kızım için hazır ve nazırım diyebilirim 🩷 Ben müslin ve nohut battaniye koydum birde hafif kalın bir ince battaniye koydum hastane bazen soğuk oluyor
mervekalkann eabilin6 herşey hazır da çantaya konmadı 😂 36 haftalığız müslin hastane çıkışı almıştım örtüyü de müslin tercih ettim ben
ntgctsn eabilin6 ben hala kıyafetleri yıkamadım çantamız da hazır değil, bebek odamız da bir temmuzda gelecek 😢 aldıklarım olduğu gibi paketlerde duruyor, 37. Haftaya kadar da çalışacağım hangi ara yapacağım hiç bilmiyorum😭
eabilin6 gizemli00 ay temizlik tam bitmiyor zaten temizlesen de yine batıyor bir şekilde benimde bitmelik oldu çantam sadece hastane için birkaç eksiğim var onları hallediyorum ☺️
eabilin6 beautiful_ ne güzel ya sağlıkla gelsin inşallah 🥹 hastane bazen gerçekten soğuk oluyor ya da tam tersi çok sıcak belli olmuyor
mervekalkann beautiful_ ya kendime nazar değdirmek istemiyorum görüyorsundur belki yorumlarımdan bende ağırlaşma yok ağrı sızı yok hani bir belirti bir şey yok atom karınca gibi geziyorum evde geçen camları falan sildim komple evin psikopat gibiyim o yüzden sanmıyorum bir de ilk gebelik ya geç geliyor genelde forumda da görüyorum görümcem 1 ay önce doğum yaptı onun da oğlu oldu kızı zar zor doğurttular 40+1 de çocuğun gelesi yoktu 😂😂
beautiful_ eabilin6 Evet ondan ikisini de çantaya atıcam Hepimizinki sağlık ve sıhhat ile gelsinler inşaAllah 🌸
beautiful_ mervekalkann Evet görüyorum yorumlarını maşallah kuzum benim de ilk gebelik erkekti 38+0da geldi hatta 1 hafta önde diye 38 diyorum belli olmuyor kuzum ya yine de sen herşeyi hazırlıklı ol ve bende ilk gebeliğimde senin gibiydim herşeyi yapardım ve sana birşey diyim çok temizlik yaptım diye doğumum mükemmel geçti normal doğumdu 💙
eabilin6 mervekalkann kız pamuklu zaten müslinin yeteceğini düşünüyorum ben ama pamuklu da iyi olur belki 😂
mervekalkann beautiful_ dimi hareketli olmak daha iyi ben de senin gibi düşünüyorum sen de benim gibiymişsin belirtin de yokmuş herşey hazır ütülü dolabına koydum da ayırıp hastane çantasına koymak kaldı işte bugünden geçti de yarına niyetlendim yapayım diye 🌸 nasıl oldu peki sürecini küçük bir anlatsana bilgileneyim bir anda mı oldu su mu geldi nişan mı geldi sancı mı başladı bana da fikir olsun