FDilara ikizleranneyenibebek Kızımın adı Mihra 6 yaşında Kibar, ince düşünceli, utangaç ama dozunda, cesaretli yapmak istediği şeyi yapar olmaz desen oluru için uğraşır bazen iyi bazen kötü ama ısrarcıdır, hareketli ve en sevdiğim süslüdür ❤️
ikizleranneyenibebek FDilara Allah bağışlasın. Mihra için hep olumsuz yanıt geldi yoksa normalde çok içime sinmişti ama diğer iki kızım biraz fazla mızmız ve huysuz olunca korktum o yüzden kılı kırk yarıyorum isim konusunda
FDilara ikizleranneyenibebek Her şey isimden kaynaklı olmuyor ama tabi tercih sizin yine de sağlıcakla alın inşallah kucağınıza ❤️
zeyuss Benim kızım elif hüma sakin diye tanıdık biri hüma koydu baya yaramaz kök söktürüyormuş yani genetiklede alakalı sizin bebekliğiniz eşinizin bebekliği isimde eser miktarda 😅
ikizleranneyenibebek zeyuss ben sakinmişim eşim de bi o kadar yaramaz. Şuan anne karnında bile maşallahı var. Bu sefer isimde önlem alayım dedim 😄
bebeveanne44 ikizleranneyenibebek bende Hafsa Hüma koyucam Hafsa ismi güçlü bi isim Hüma da bir o kadar naif.
ikizleranneyenibebek zeyuss ikizlerim pen anlaşamıyor kıskançlık çok umarım kreş iyi gelir onlara. Kız kardeş çok güzel bir duygu gerçekten
Nisannurr ikizleranneyenibebek arkadaşımın kızının adı mihra biraz fazla yaramaz bi çocuk. Eşimin yengeisnin kışının adı da hüma aşırı akıllı bir kız ama bence o biraz karakter meselesi ya
ikizleranneyenibebek Nisannurr Bence % 50 karakter%50 de isim etkisi. Gerçekten inanıyorum ismin karakter huy üzerindeki etkisine. Büyük anneannemiz var adı meryem çok huysuz benim kız da öyle oldu
zeyuss ikizleranneyenibebek canım küçükken oluyor öyle şeyler anne için yorucu olsada ben şuan ikize hamilesin sandım kaç yaşındalar