Aleyflxx damrlarda darlik varsa anju yaparlar önce stent takılır damar genistilir ona göre durumu gözlenir anju yeterli gelirse belirli bir süre acil bir durum olmadıkça ameliyat yapılmaz diye dusunuyorum benimde oğlum fallot tetraloji idi anne karnında detaylı ultrason da öğrendim bende hiç birşeyi kabul etmedim Allah’tan ümitdimi kaybetmedim doğurdum daha yüzünü bile görmeden yoğun bakıma alındı tedavileri başladı 3 günlükken dar olan damrlar anjuyla genisletildi 3 stent takıldı durumu iyiye gidiyor denildi 7 günlükken ani kalp durmasiyla göğüsu komple açılarak kalbi direk makineye bagladilar sonra büyük bir ameliyat oldu 8-9 saatlik sant takıldı kalbine başarılı geçti bir kaç gün sonra dikildi göğüsu ama bu seferde saturasyon düşüklüğünden oksijene bağlandı uzun sürdü onsnda kurtulmasi onu öyle gördükçe neler çektiğimi bir Allah biliyor 48 gün sonra birlikte servise çıktık 48gun sonra kavuştum ilk kez kucağıma aldım emzirdim am dokunmaya korkuyordum gogusunde boydan boya dikiş heryeri delik deşik emme ve yutma refleksini kaybetmişti çok usragstim emsin diye doktor yoksa hortumla beslicez dedi cabaladim aç kaldı ama günler sonra tuttu emdi 8 gün servisin ardinan eve geldik en büyük korkum evde bişey olsa nasıl hastaneye yetiştiricem İstanbul trafiginde Eve geldik balgami vardı aldığı narkozlardan dolayı üstüne birde kabız oldu 5.gun hastane acile götürdüm derdimize derman olurlar diye kalp hastası ya her ilaçi kullanamıyoruz yasak çünkü epilepsi ilacı kullanıyorduk hastanede saatti geldiği için damardan bir anca verince hemşire aradan 5 dk geçmedi oğlum fenalaştı ve orda kaybettim çocuğumu birlikte çok acı çektik emin olun onun yaşadıklarıni görmek acilarini görüp bişey yapamamak ölümle aynı canlı götürdüğüm hastanede ceset torbasiyla verip yolladılar bizi ömrü bukadarmis dedik isyan etmedik ama anne karnında kaybetsem bu kadar büyük acı yasarmiydim bilmiyorum en azından evladım o kadr acı cekmicekti diyorum 5 sene sonra tüp bebekle kavusmustum ona şimdi yine tüp bebekle hamileyim ikizlere içimde hep bir korku rabbim korktugumuza uğratmasin kimseyi evladiyla sinamasin kalıcı şifa versin inşallah evladiniza