ballim_dunya Fatmanurakar evet bende burda çok okudum kusma mide bulantısı olmadan kız olanda çok varmış
zahidekycii ballim_dunya Ben daha öğrenemedim 14+4 dum haftaya persembe öğreneceğim Bulantim cok fazla oldu kusma tiksinme ekşi yeme isteği cok fazla uykusuzlukda var sivilcelenmede oldu popomda buyudu tum hurafeleri yasadim gonlumden de kiz geciyor ama hayirlisi kesemde cok yuvarlakti basta
damla_kocak ballim_dunya benim ilki oğlan ikincisi de oğlan şu an ama ilk oğlum da dokuz ayın dokuz ayı kustum ama erkek
ayaznannesi ballim_dunya 13 haftalıkken tahminde bulundu 17 haftada net öğrendik iki kızim oluyor hayirlisiyla 3. Kızım olacak bunlar beni baya yiprati simdiden
FDilara ballim_dunya Daha çok küçük ya ailecek tahminimiz kız olduğu yönünde her iki hamileliği de tecrübe ettiğim için şu anki belirtilerim o yönde ama nasip ne gelirse çok severiz 😍
ayaz215 Kızlar benim ilk çocuğum erkek ve ona hamileyken o kadar halsizdim kusuyorsum sürekli uyuyordum hamile olduğumu öğrenmeden önce alnımı sivilceler basmıştı aslında bunları hep kız için söylüyorlar . Şuan 4+3 teyim ikinci yavrumun müjdesini aldık
zeynepp_58 babyonn ben de ikili test yaptırdım da cinsiyet 12 haftada erken diye söylemediler 13+4 de ve 15 haftada kız dendi bana da ona rağmen yanılma olabiliyor diyor anneler de hep teşekkür ederm bilgi için genel de beta yüksekse kız oluyormus da ikili testte de sizde mi öyle anladınız diye merk etmiştim😊
babyonn zeynepp_58 ben şehir hastanesinde perinatolağa yaptırdım sormadan kendisi söyledi kız bebek diye doktordan doktora çok değişiyor. Hcg ile ilgisi olacağını sanmam ama sizin için baktım 1.55 çıkmış ne anlama geliyor acaba 😄