ballim_dunya damla_kocak Fetal ne zaman yaptırmıştın doktorum önerirmediği sürece yaptırmayı düşünmüyorum
Fatmanurakar ballim_dunya kızımı 12 haftada öğrenmiştim bu hamileliğimde 15 haftada öğrendim kızımda hep ayva yiyordum oğlanlarda tatlı ama tam terside olan varmış çok duydum ☺️
ballim_dunya Fatmanurakar evet bende burda çok okudum kusma mide bulantısı olmadan kız olanda çok varmış
happyela ballim_dunya 11.hafta da öğrendim kız. Bulantı, tiksinme, bolca sivilce. Hiç öyle tatlı tuzlu belirtisi olmadı ikisini de yiyorum. Uyku halimde yok. Şükür şimdi iyiyiz 2.trimester prensesliğindeyiz😃
FDilara ballim_dunya Kızımı 16. Haftada öğrenmiştim oğlumu 12. Haftada tahmin etmişti doktor 😊 3.çocuğuma hamileyim şu an 9 haftalık bizde heyecanla cinsiyeti bekliyoruz😍
lokismommy ballim_dunya 12.haftada öğrendim bol bol ekşi yedim mide bulantım kusmam çok fazlaydı 19.haftada biraz daha azaldı şu an 20+2
esophia Fetal yaptırdım hala sonuç bekliyorum ben erkek hissediyorum oda tatlıya çok düşkün değilimdir ama hamileyken canım hep çikolatalı şeyler istedi o sebepten inşllah sağlıklı doğsun da bakalım öğrenince güncellerim
babyonn Haftada ikili testte öğrendim. Kusma bulantı ekşi aşerme tatlıdan nefret etme yayvan karın Çin takvimi kese şekli yuvarlak falan ne kadar hurafe varsa kız diyordu kızım oluyor 😂
FDilara ballim_dunya Daha çok küçük ya ailecek tahminimiz kız olduğu yönünde her iki hamileliği de tecrübe ettiğim için şu anki belirtilerim o yönde ama nasip ne gelirse çok severiz 😍