DemetDigesu DemetDigesu kusura bakma canım yaranı desmek gıbı oluyor bende cok korkuyorum bısey olucak dıye
Ay-Bek DemetDigesu yok canım deşmiyorsun alıştım Allah’ın takdiri böyleymiş demek ki. Korkma olumsuz düşünme sen de. İlk hamileliğin mi senin de
Ay-Bek DemetDigesu yok hiç hissetmedim öldüklerini ben sadece ilk hamileliğimde midem çok bulanıyordu hafiflemişti. İkincide bulandı hep ölmüş aslında ama yine bulanıyordu
DemetDigesu Ay-Bek wvet canım ılk benımde 10 nısanda genetık testım var nıfty onu beklıyorum strest yaptım ıyıce bıer arkadasımun kotu cıktı sonlandırdıkar
Ay-Bek DemetDigesu inşallah olumsuz bir şey çıkmaz canım. Kötü düşünme hem neden senin de öyle çıksın ki. Arkadaşına çok geçmiş olsun. 😔 stres yapma bebiş de etkilenir.
Elikkk Aynı sorunu ben yaşadım idrar yolu enfeksiyonu bir toz bir fitil tamam hallolur korkma canım bir an önce doktora git bişey yok
Srfn11 Kepiiiiianne Mantar yada idrar yolu enfeksiyonudur lutfen ayaklarinisicak tut havalar sicak olsa dahicorabini terliklerinimutlaka giy ayaktan alirsin butun sogugu
Kepiiiiianne Srfn11 cok tesekkur ederım cok korkuyorum yıne aynı seylerı yasamaktan. Calıstıgım ıcın usuttum baya sanırım.😞
Srfn11 Kepiiiiianne Yesil alinti olmaz allah korusun kanaman olur herhangi kotu durumda kuzum benim korkma stres yapma bosuna ama ayaklarini fln guzel koru lutfen 🙏🏻🥰