qwertyxx lazcino ben erbatabın bütün vitaminlerinden memnun kalmıştım ama hamilelikte uygun mu acaba uygunsa magnezyumuna geçmek isterim
betull02 Ben 14. Haftamdayım sizlere göre hiç bişey kullanmıyor gibiyim daha yeni decavit gebelik vitamini diye verdi onu kullanıyorum birde takviye diye gyno ferro verdi sabah aç karnıma aldım ama beni çok sarstı istifar edipte rahatladım. Onun dışında kullandığım bişey yok folik asiti bıraktım.
Ztkn2 Kullandığım ürünler dr.henri nin ürünleri doktorum verdi magtrio (magnezyum ) , omega 3, folik asit kullanıyorum . Demir olarak fertamir saşe olarak içiyorum , devit 3 günlük bir tane , Oksapar iğne , Ecopirin kullanıyorum
qwertyxx Ztkn2 ben Coraspin kullanıyordum çok fazla kanama alanı yaptı bende kestiler suan kanama alanlarıyla uğraşıyorum siz ne kadarlık hamilesiniz
qwertyxx Ztkn2 şuan 12+5 8. Haftada ufak bi kanama alanı görüldü sonra artı da arttı şuan hem çok fazla hem Plesentaya yakın keseye neredeyse yapışık hem de plesenta içerisinde kanama var
lazcino allyslife çok naifsiniz teşekkür ederim 🥰 c vitaminim eksik. Demir için onu alsam iyi olur sanırım. Şimdi c vitamini ve magnezyum sipariş veriyorum o halde. Siz de 17-18.haftalarda mısınız?
allyslife lazcino estağfirullah, evet c vitamini emilimi arttırır hem bağışıklığı destekler inşaallah, şifa olsun💖 22+4′teyim ben canım🫠
allyslife lazcino evet peş peşeymiş, amiiin, hepimiz sağlıkla huzurla kolaylıkla kavuşalım inşaallah💖 kullanıcı adına bakınca bir hemşerilik hissiyatı doğduu, nerelisinn?💖🫠
lazcino allyslife yaa :) o benim tamamen spontane uydurduğum bir şey 😄🙈 kullanıcı adı denerken seçtiğim herşeyi önceden başkaları almış. Bende sinirlenmiştim ve aniden böyle birşey uydurmuştum. Sonra kaldı öyle 😄