aleybudak 8 Haziran pazartesi günü beta HCG değeri 129 10 Haziran Çarşamba günü 175 12 Haziran Cuma günü 253 Doktor dış gebelik ihtimali var dedi Vajinal ultrasonda da görünmüyor son regli tarihim 27 Mayıs kızlar sizce yükselir mi böyle olan var mı 🥹
Xnamee aleybudak değer daha düşük gözükmez Bu doktorlar adam korkutmaya bayılıyor 3bin olunca karından gözükür Zorunlu olmadıkça vajinal baktırma canım hayırlı olsun
meyrahafsamine aleybudak Çok az yükselmiş bişeyler ters gidiyor demek ki doktora takip olmakta fayda var
-Cennetkusuannesi- aleybudak dış gebelik değilde daha çok kimyasal gibi geldi bana bi yerden sonra düşüşe geçebilir. İnşallah sağlıkla artışı olur canım
temmuzonbir aleybudak değerleriniz çok sağlıklı yükselmemiş tekrar kan verip artışı takip edebilirsiniz hayırlısı olsun hakkınızda inşallah 💐
r_asu Xnamee vajinal baktırınca ne gibi sıkıntılar oluyor? Ben 6.haftada gittim vajinal bakıldı. Şimdi 9.haftadayım şehir dışındaydım kalp atışı için 8.haftada çağırmıştı doktor. Şimdi gitsem sizce vajinal mi bakar 9/10.haftada yine?
dilekmom6 Xnamee sorun kesenin görünmemesi değil ki beta artışı düşük olmuş doktor da ona göre bir yorum yapmış
herseyguzel ya kimyasal ya dış gebelik sonuçlar güzel artmamış Allah tez zamanda kucağınızı doldursun 🙏takipte kalın mutlaka
Bereninannesi -Cennetkusuannesi- ya işte niye böyle konuşarak korkutuyorsunuz mesela direk bu ihtimali düşündürmeden içini bi nebze ferahlatacak şeyler söyleseniz kendini iyi hisseder bende mesela tedirginim bu konuda sizin şu an bu yorumunuzu okudum daha da kötü hissettim kendimi bi tane düşük geçmişim olunca ne bileyim
selenhuseyin Bereninannesi Canim kadın buraya yazdı ki doğrusunu ogrenebilsin diye neden boş yere umut verelim Sağlıksız artıyor doktorlar ℅60 artış sağlıklı derler inşallah hakkınızda hayırlısı olur sağlıkla gelir bebisleriniz🤲🏻
selenhuseyin aleybudak HCG düzensiz artiyot ve Canım daha adetin biteli 15 gün oldu olmadı nasıl bu kadar erken öğrendin gebeligini
aleybudak selenhuseyin ben başka bi sebepten hastaneye gittim doktor beta da istedi yine de ben orda öğrendim
selenhuseyin aleybudak Anladım canim kanı aynı yerde vermeye ve aynı saatte vermeye dikkat et İnşallah sağlıklı gebeliktir
Bereninannesi selenhuseyin ben de bişey rica edebilir miyim benim SAT 30 Nisan İlk değer 8 Haziran 210 11 Haziran 567 artış nasıl sağlıklı ilerliyor mu sence?
selenhuseyin Bereninannesi Gayet sağlıklı yukseliyor neden korkuyorsunuz ki siz 1 hafta daha bekle hastaneye git kese görünür 🌸
melekzerya Bereninannesi benim de 1 Haziranda 38 di hcg 5 haziranda 532 hemşireye sordum iyi artış dedi Rabbim İnşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı ve onları büyütmeyi nasip eder
selenhuseyin Bereninannesi Bu tedirginliği nasıl aşabiliriz ya bende düşükten sonra hamilelik konusunda korkar oldum çok istiyorum ama bi yandan da beynim şu negatifliği atamıyor, hakkımızda hayırlısı olur umarım 🤲🏻
Bereninannesi selenhuseyin düşük geçmişi olunca gerçekten öyle oluyor tek isteğim sağlıkla keseyi ve bebeği görebilmek
selenhuseyin Bereninannesi Eminim ki sağlıkla gelecek bebişin Hamileliğini böyle kendine zehir etme tadını çıkar bu guzel duygunun 🥰
nisan_g aleybudak daha çok çooookk yeni canım benim son adet tarihim 22 Nisan daha bugün keseyi vajinal ultrasonla gördük haftaya kalp atışı için gidicem geç döllenme olmuş dedi doktor yani senin görünmemesi aşırı normal