Hana20 10 ay içerisinde çok kafama takmıştım artık , hamile kalmadan önceki ayımda artık tamamen düşünmeyi bırakmıştım , kendimi alışverişe verdim kafamı dağıtacak çok şey yapmışım o ay içerisinde ve yediklerime de çok dikkat ediyordum bir tık da diyet süreci gibi bir şey sağlıklı beslenmeye çalışıyordum , ve her gün yürüyüşe çıkıyordum kesinlikle 1 saat ya da fazlası yürüyordum , o aylardan önce bende ovülasyyon testleri kullanmıştım ama işe yaramamıştı , gerçekten hep derler ya tamamen ümidini bıraktıktan sonra gelirmiş diye benim ki de o muhabbet olmuştu hatta hormon ilacına başlayacaktım , doktor bana kan tahlili ver yine de ne olur ne olmaz diye , ben o kadar inanmıyorum ki hamile kalabileceğime ümidim yok ki kan tahlili bile vermeyecektim , sonra vicdan azabı çekmekten korktum, kan tahlili verdikten sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim , ve inanmamıştım
Rabbim inşallah en güzelinden en kolayından en güzel duyguları yaşatır sizlere de
Bende hamile kalmadan önce kafayı yiyecek gibi oluyordum , çok kötüydüm kafa olarak , insanı yoruyor yıpratıyor . Gönlünüzden geçen en güzel şeyler sizi bulsun inşallah çok amin ❤️❤️