Merhabalar , başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum size , 10 aydır hamile kalamıyordum , daha sonra kadın doğuma gittim ve muayene oldum , çikolata kistim olduğunu öğrendim MR a falan da girdim. Kistin büyüklüğü 8cm büyük ve ameliyat ile alınması gereken bir şeydi. mR sonucum için gittiğim gün doktor hormon ilacı verdi , ilacı kullanmadan öncede de kan tahlili vermemi istedi,çünkü reglim 1 -2 gün gecikmişti , o akşam e nabızdan sonucuma bakmak için girdim beta değerim 645 çıktı ve hamile olduğumu öğrendim . 2 gün sonra bir daha kan tahlili verdim artış olacak mı diye , 2197 çıktı o da . 1 hafta sonra da doktora gittim ve ilacı içmediğimi beta değerimi vs söyledim , muayene etti bebeğim gayet sağlıklı gözüküyordu kese vardı kalp atışı da aynı şekilde , ama o gün aynı kesenin içinde başka bir şey daha gördü ve başka bir doktor arkadaşına da gösterdi o da uzmandı , şu an çok küçük biraz büyüsün yine bakarız dedi. Aradan 1 hafta geçti bugün yine gittim . Kesesi gayet gözüküyor bebeğimin kalp atış sesini bugün de duydum ama doktorun anlamlandıramadığı başka bir şey daha vardı aynı kesenin içinde , acaba dedi ikiz bebek gelişememiş mi kalmış mı vs dedi , anlam veremedi , beni perinatolojiye yönlendirdi. Riski gebelik içinmiş yönlerdiği yer. Bilmiyorum bir yandan içim rahat gibi bir yandan da düşünmeden edemiyorum, hiç bir şey anlamdıramadım , doktor hamileliğimi duyunca geçen hafta , senin bu durumun mucize dedi , 8cm kist ile hamile kalmak dedi . Çünkü ameliyat ile alınacak bir boyuttaydı. Sizin de böyle başınıza bir şey geldi mi ya da yakınlarınızda , ilk gebeliğim bu benim .