Eagle33 Mucizem_63 aaa çok pardonnn ben hamilesin sanmıştım Allah bağışlasın sağlıklı büyüsün bebişin darısı başımıza ❤️
Eagle33 00seher yerleşme kanamasıdır belki canım bekle biraz inşallah sıkı sıkı tutunsun bebeğin seninle olsun ❤️❤️❤️
Eagle33 vascenceloss benim genel halsizlik çok baskın bir de duygusallık ya her şey endişelendiriyor nedense beni 🙈🙈bugün kanımı verdim yine 2 katından daha fazla yükseliş var doktor iyi dedi yarın muayene günü verecek sanırım 🥰🥰🥰
vascenceloss Eagle33 tüp bebek doktoru 8 haftalıkken kadın doğum doktoru da 7+4de çağırdı canım ben cumartesi günü gittim belki duyarım diye kalp atışı var dedi ama dinlettirmedi cumartesi tüp bebek doktoruna gidicem inşallah
Eagle33 vascenceloss ay balım beni de 26 hazirana çağırdı korkuyorum ben de erken mi çağırdı ki diyeee 🙈🙈 hadi bakalım inşallah güzel güzel duyarız bebişlerimizin kalp atışlarınııı ❤️
vascenceloss Eagle33 kalp atışı görünür ama belki dinletmez canım seninki de ama sağlıklı olduğunu görünce kalp atışını sonra dinlesem de olur diyorsun 🥹