Tomriscvn zeynepq Banada doktor çatı muanesinde rahmin hiç yumuşamamış dedi yumuşatmak için ne yapmak lazımki bilemedim
zeynepq mervekalkann evt sanırım o rahmi yumuşatıyormus beklemelimiyim yoksa yatış yapsın mi bilemiyorum
yasemincel65 orhismommmmmm valla biz bekledik 41+1 de yatışım oldu açılmam olmayınca da sezaryene alındım sıfır sancım vardı doktor o tarihte gel artık önce suni sancı deneriz dedi denedik olmadı maalesef 😮💨😅😅
brco zeynepq benim suyum geldi muayene etti dedi rahim ağzın taş gibi bekleriz ama yumuşamayabilir sezeryana aldı bebişimi hemen göstermediler çok su yutmuş yani suyunuz gelmediyse deneyin eğer geldiyse riske atmayın
orhismommmmmm yasemincel65 doktor 40 a kadar bekle suni sancı verelim dedi bakalım Nolcak inşallah kendi sancım gelir
yasemincel65 orhismommmmmm suniden sonra zaten artık bir süre sonra kendi sancın geliyor bende açılma olsaydı normal doğum olurdu ama açılmam hiç olmadı saatlerce durmamıza rağmen
YazeeL orhismommmmmm banyoda göğüs uçlarına masaj yap göğsu uyarınca doğuma hazırlıyormuş vücut ben yarım saat masaj yapmıştım ertesi gün nişanım gelmişti ananas ye bide