ms_annisko zeynepq rahmi yumuşatmak ve doğuma hazırlamak için fitil takacağız denildi bana, takıldı sonra sancılarım başladı
Tomriscvn zeynepq Banada doktor çatı muanesinde rahmin hiç yumuşamamış dedi yumuşatmak için ne yapmak lazımki bilemedim
kubraaaatt Benim doğumum da bu şekilde başlatılacak merak ediyorum nasıl diye. Burda bekleyeyim. Allah yardımcınız olsun 💞
zeynepq ms_annisko 1cm açıklık varmış bnde de eve gönderdi şimdi biraz evde hareket felan yap dedi akşam tekrar gidicem İnşallah açılmam olur
kubraaaatt ms_annisko bana da aynı işlem yapılacak da merak ettim acaba açılma oldu mu diye. Ama doktor bana rahim ağzın çok kalın dedi inşallah açılmam olur
ms_annisko kubraaaatt inşaallah olur Allah yardımcınız olsun kolaylıkla geçer inşaallah. Doğumu tetikleyen bir şey gibi düşünün gerisini vücudumuz devam ettiriyor zaten
zeynepq sym_890 ay hyr eve gönderdi 1 cm açıklık varmış biraz daha olsun diye alttan bişey verecekler mis bilmiyorum nasıl bişey belki onada gerek kalmaz dedi inşallah öyle olur