serabii tabi ben boyumu kilomu da yazayım kiloma göre diyet listesi verdiler çünkü siz ona göre ekleme yaparsınız belki:
Boyum 162, kilom hastanedeki tartıda 69.5 du ama 68.2 ye kadar düşmüştüm.
Her öğün aranızda 2.5, 3 saat olmalı (alarm kurabilirsiniz)
*Sabah: 2 dilim peynir(1 dilimi 2 parmak boyutunda), 1 adet haşlanmış yumurta,5 zeytin, 2 ceviz, 2 ince dilim ekmek, yeşillikler (yağsız)
- Ara öğün:½ su bardağı süt veya 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt. 1 değişim meyve
*Öğlen: 3 küçük yumurta boyutunda et, 6 yemek kaşığı sebze,1 küçük kase çorba veya 3 yemek kaşığı bulgur pilavı ya da tam buğday makarna, 1 salata (sınırsız yeşillik ama yağsız)(saat 1 den önce öğlen yenmeli)
*Ara öğün: ½ su bardağı süt veya 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 2 dilim peynir (1 dilimi 2 parmak boyutunda),2 ince dilim ekmek, 1 değişim meyve.
*Akşam: 6 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kase çorba veya 3 yemek kaşığı bulgur pilavı veya tam buğday makarna, 4 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 salata(yağsız), 2 ince dilim ekmek.
*Ara öğün (gece yatmadan 1 saat önce falan): 1 su bardağı süt veya 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 değişim meyve+ 2 ceviz vb
Bana dokunduğu için ekmekleri ya hiç yemiyorum ya da yarısını yiyorum yoksa şekerim çok çıkıyor.