Kızlar her iki doğum şeklinden sonra kanama miktarı nasıl oluyor fikriniz var mı ?
Benim doğum şeklim henüz belli değil ama alışverişimi son ana bırakmadan tamamlamak istiyorum mayıs sonu gibi doğum olacak nasipse sizce depend emici kilot almalımıyım hangisinde ne daha kullanışlı olur
    Mamiii20 benmde az geldi 4 gün sonra daha da az az glmye basladi orkide gectim kilot bezler elimde kaldi😁sezeryan oldum
      Ebrutoprak 1 paket aldım ne olur ne olmaz hepsiburadada indirimdeydi ama normal olursa kontrol zor mu olur onu merak ettim
      Msalbyrk O zaman bazıları çok abartıyor ben konuşulanlara bakarak bir paket aldım indirimden en iyisi bir kaç paket normal pedde alayım cildim çok hassas herbirşeyi kullanamıyorum
      Mamiii20 benim de belli degil ama bir paket depend alacagim ilk gunler yogun oluyormus ortalama 10 tane falan var icinde o bana iki gun gider ya da akintinin fazlaligina gore degisir ama genelde 2 gun gider diye dusunuyorum sonrasi icin lohusa pedi alacagim o da normal pedlerden daha emiciymis ondan dolayi. Sonraki gunler icin normal ped kullanacagim. Simdilik etrafimdakiler boyle yonlendirme yapti. Yani 1 paket depend 1 paket lohusa pedi.
        Mamiii20 depend hiç almadım canım ben hiç lazım olmadı valla normal ped taktım bi kaç kez sonra günlük ped kullandım
          Mamiii20 eğer ki normal doğum yaparsan pedler kesinlikle yetersiz kalır. Depend aldım ben ilk 1 hafta aşırı bi kanamam vardı anca işime yaradı. Sonra azaldıkça ped kullandım. 1 paket depend yetti bana.
            Dyg10 1 paket bende aldım o zaman lohusa pedi alayım iki üç pakette
            Mamiii20 canım bir söylenti vardırya meşhur kadınlarımız arasında sezaryende iç çok iyi temizlenmiyor diye aksine sezaryende iç çok güzel temizleniyor. O nedenle ilk zamanlarda adet gibi bir kanama oluyor. Daha sonra zamanla azalıyor. bana ilk zamanlar gece için olan ped yeterli gelmişti.
              Mamiii20 benim doğumum normal olacağı için 1 paket depend aldım ben.hastane cantasına 5tane felan da normal büyük orkid koydum belki kanamam az olursa diye. Normal doğumda kanama biraz fazla oluyormuş ama sezeryanı bilmiyorum canım.