ervosumm ikmir Allah yardimciniz olsun inşallah dinlenmeye çalışın fırsat buldukça 🥲 benim ikinci çocuğum olduğu için pek şansım olmuyor dinlenmeye. Sizin kaçıncı bilmiyorum ama 😊
ervosumm fatmaakilic yaa gününe kadar aynıyız. İnşallah kolay geçer bu gebeliğiniz Allah’ım yardımcıniz olsun inşallah 🙏🏻 benimde aklıma yemek geldikce bile midem bulaniyordu 🥲
annebenn ervosumm bence de geçsin valla. Bide benim bebeğim 1 buçuk yaşında o yüzden bi an önce 9 ay bitsin istiyorum.
ervosumm Ozlm_24 yaaa hayırlı olsun öncelikle. Allah’ım yardimicniz olsun su gibi geçsin kolaylıkla inşallah 💖🙏🏻😊
ervosumm sym_890 Allah’ım yardımcimiz olsun inşallah su gibi geçer bu haftalar kendinize çok dikkat edin yorulmamaya çalışın 🙏🏻
ervosumm nisanur63 ayy Allah yardımcimiz olsun inşallah ne kadar çok zorlamış böyle. İnşallah su gibi geçer bu zor haftalar canım 🙏🏻🥰
nisanur63 ervosumm Amin cnm evet çok zorladı beni bu gebeliğim rabbim inşallah tez vakitte geçirir 🤲🤲🌸🌸
ervosumm ensfatma ayy benimde ilk hamileligimde mide yanması bulantı ne ararsan vardı 🥲 şükür az kalmış sizin doğuma Allah’ım sağlıkla ve hayırla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏🏻
ervosumm DenizZeynepmom amiin indallah canım, su gibi akıp gitsin kolay geçsin inşallah hamileliğimiz 🩷
ervosumm elanur-ozer çok sağ ol canım. Evet benimde ilkinde bu kadar erken başlamamisti onda da vardı ama ne bileyim bu kadar ve erken değildi gibi 🥹
ervosumm Neslihan5858 yaa hayırlı olsun öncelikle. Bozmayın moralinizi, Allah’ım nasip olarak göndermiş belli ki bizim de planlı değildi 2.cocuk ama demek ki olması gerekiyormuş öyle düşünelim 🙏🏻