2princessmother kutlubeyinannesi canımm teşekkür ederim İnşallah su gibi doğumların olur bir nefeste kavuşursun kuzuna 🫶🫶
kutlubeyinannesi 2princessmother aminnn inşallah çok teşekkür ederim 😍 annelerin duası kabul olur derler ♥️
2princessmother btl0707 benimde su sınırdaydı 2-3 hafta öncesinden canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına Doğum şekli hiç önemli değil İnan ki normalde olsa sezeryanda olsa sağlıkla kavuşta gerisi önemsiz 🌼 stres yapmamaya çalış
2princessmother decembermum hahaha sorma neyse ki doğumdan hemen sonra yine aldırdım balığı 🤣🤣🤣 Amin canım teşekkür ederim 🫶
2princessmother elifelvin ben ilkinde eridural oldum hiç hissetmedim sancı vs De hiç doğurduğumu anlamadım bile aşırı kolaydı 🤣 3. De işte böyle yazdığım gibi oldu Doğum hikayem aşırı komik etiket yapıcam mutlaka oku canım 💝
elifelvin 2princessmother tmm teşekkür ederim inşallah bnmde 2.ci kolay olur suni sancı dan çok korkuyorum
2princessmother elifelvin hiç korkma gerçekten hiç abartıldığı gibi değill Ben 9 saat kadar suni aldım ama İnan ki son 1 saat hissettim onda da açılma başladı diye hissettim yanii
2princessmother elifelvin benimde 1 cmle verdiler suyum geldiği için Korkma ama iyi düşün iyi olsun Kaç haftalıksın
ayseecren btl0707 anladım hakkınızda hayırlısı olsun tabi ama bebeğin iri olmasının sorun olduğunu hiç zannetmiyorum, Rabbim en güzel şekilde sağlıkla kavuştursun bebeğinize