beautiful_ deletedmom43191 minik kız içeride napıyor hiç bilmiyorum bazen canıma okuyor bazende korkutuyor hareketleri kısıtlandı sanki artık 32 haftalık olduk birde
beautiful_ deletedmom43191 ebemiz de öyle dedi artık hareketi azalacak ama hareket etmediği vakit birşeyler ye uzan hala hareket yoksa hastaneye gel
Sunshine__ beautiful_ Yavrum benim ya Korkuyor canım da ilerlerse daha zor olur ama acaba bir şekilde ikna olmaz mı
Sunshine__ beautiful_ Öyle yap yazık canım çünkü böyla olmaz biz büyükler dayanamıyoruz minicik bedeni nasıl dayansın olmadı bi süre sıvı şeyler yiyip içsin rabbim acil şifalar versin inşallah
beautiful_ eslem2121 aynı bacım yemek yediği an başlıyor şimdi dişlerini fırçaladım oturuyor korkudan yemek yemiyor
eslem2121 beautiful_ bence durma götür bizimkilerin yaşıda yakın dpktor bana artar dedi ve 11 12 yaşa gelene kadarda düşmez ağrı çeker köke gider sende bir götür
sifadrmaz beautiful_ yetişkin olana götür onlar hallediyor ikna ediyor yoksa yani çabuk ilerliyor duruyor gibi oluyor ama maalesef kanal olursa çok zor olur