sifadrmaz beautiful_ ağrıyor diyorsa bekletme götür dişçiye hemen çok çabuk ilerliyor canım hava alıyor muhtemelen o yüzden ağrı yapıyor
beautiful_ sifadrmaz yemek yediği zaman başlıyor onuj dışında hiç hissetmiyor burada çocuk dişçi yok yetişkinler için olana göstereceğiz Birdahaki kontrol de çünkü hastane uzak hemde oğlumu ikna etmek çok zor 😟
Alya05 beautiful_ karanfil varsa 3 tane zeytin yağına koy. Aromasını bırkacak bazen ağrı olunca direk yağdan sürersin Ve bu yöntem diş çıkaran bebekler içinde iyidir aklında bulunsun
beautiful_ duyguv çok teşekkür ederim hastane biraz uzak bize bir daha ki kontrolümüz de onu da göstereceğiz büyük ihtimalle müdahale gerekirse şehir dışına gitmek zorunda kalacağız
sifadrmaz beautiful_ yetişkin olana götür onlar hallediyor ikna ediyor yoksa yani çabuk ilerliyor duruyor gibi oluyor ama maalesef kanal olursa çok zor olur
beautiful_ Sunshine__ uyuyor babası sabah hastaneye gidelim dedi başladı geçti ağrımıyor demeye hastaneden çok korkuyor 😟
Sunshine__ beautiful_ Yavrum benim ya Korkuyor canım da ilerlerse daha zor olur ama acaba bir şekilde ikna olmaz mı
deletedmom43191 beautiful_ kıyamam ben ona muhtemelen dışı curuktur ama bu yaşta dis çekimi yok bisey yapcaklarini sanmıyorum benim 3 yas öyle oldu bisey yapmadilar
beautiful_ deletedmom43191 bakalım bize ne dicekler genelde çocuk dişcisi yok diye şehir dışına yolluyorlar
deletedmom43191 beautiful_ o zaman zor 😒😒 bizde hastaneye gittik randevu bulamadık diye hasta hakları ve başhekim çıktık öyle muayene ettirdik