zubuk burcinn01 dogurmadan önce bol bol uyu diyolar birde gecem gündüzüm birbirine karıştı. Önceden gündüz uyumamaya çalışıyordum ki gece uyurum belki diye baktım ise yaramıyor uykum geldiği gibi salıyorum kendimi
060126 burcinn01 bacım morelini asla bozmak istemem ama benim bebegm 30 haftalık 30 haftadır böyleyiz 🤭🤭yalnız gündüz uyuyabilirseniz iyi gelir ben öyle yapıordum mecburen
burcinn01 minikanne123_ Allah kolaylık versin canım napacagiz böyle dogunca da uyuyamayacagiz bir süre 🙂
minikanne123_ burcinn01 öyle valla canım kızım kırklıyken uykuya hasret kaldım şimdi tekrardan aynı şeyleri yaşayacam
burcinn01 leblebi_ benim de oyle bazen 4 te filan uyanıyorum uykumda geliyor bazen ama başımı yastığa koyunca uyuyamıyorum
leblebi_ burcinn01 bana bebek gece çok uyanıcak diye uyuyamadığımı söylemişlerdi umarım doğru değildir 🥲
Pnr_2306 Kızlar bende ilk hamileligimde sizin gibi uyuyamazdim napsam bu hamileligimde tam tersi basım yastiktan kalkmio bir kizim var bunun cinsiyeti tam belli degil cinsiyetle alakali olabilir mi acaba uyuyamayan anneler bebislerinizin cinsiyeti nedir
burcinn01 Pnr_2306 dimi ama uyuyamazsan erkek cok uyursan kiz derler sizin kızınız olmus demek bu hurafede çürüdü sjsj
ylnydgd Pnr_2306 4 aylık bir kızım var mükemmel uyurdum hamileyken işten gelirdim akşam 7-8 gibi uyurdum sabah 7-8 e kadar. Ne güzel uyurdum be ah o eski günler 😂 şu an uyku neydi uyku emekti diyorum
burcinn01 emine1309 bilmiyorum valla ya umarım problem yaşamam ilk olacak suan karsilasacagim hic bir zorluğu bilmiyorum hersey sürpriz olacak😄
bsrelif burcinn01 Bugün saat 04:00 müydü ne yattığımda benimde öyle normal yani anneliğe geçince ek paket yükleniyor böyle
Tortilla burcinn01 ilk haftalarda uyunuyor 2 ve 3 trımesterda baslıyor uykusuzluk kişiye gore. Bence vucut uykusuzluga alısın diyo😂😂
dumann2 İlk iki trimester çok fazla uyudum. Şu an 35 haftalığız artık uykuya dalmakta çok zorlanıyorum. Sık uyanıyorum zaten. Günlük uyku sürem 4-5 saate düştü
mervealpaslann burcinn01 ben de 8+3, sürekli halsizim geç uyur erken uyanırdım şimdi de erken uyuyup erken uyanıyorum gündüz de uyumak istiyorum ama yok sabahları tekrar uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum mecbur kalkıyorum erkenden
burcinn01 mervealpaslann Allah yardımcımız olsun canım ya sanirim önümüzdeki bir kac yil uykusuz gececek🙈
060126 burcinn01 o zaman bir doktoruna danış canm belki bir önerisi olur magnezyum falan verir😔 Allah hepimize enerji ,sağlık ,uyku versin😊
anne189 burcinn01 bu başlığı görünce içimden yalnız değilsin diye bir ses oldu 😢 geceleri uyuyamıyordum sonra sabaha karşı uyuyordum bayağı şimdi onuda uyuyamıyorum. Huzursuz bacak uyutmuyor huzursuz bacak geçse bu sefer boş boş duvara bakıyorum ya delireceğiiiiiim ben ki 10dan 10 a kadar uyur bide gündüz tekrar uyurdum Suan 4 saatlik uykuylayım 30 haftalığız
burcinn01 anne189 evet bende ne güzel uyurdum hatta kendime kızardım cok uyudum diye bak simdi 4 saatlik uyku ile uyumak icin cebelleşiyorum