minikanne123_ zeniakrhn inşallah hayırlısıyla nasip olur oda benim bir kızım var Allah tırnağını taşa değdirmesin 13 aylık şimdi de erkek çocuğuna hamileyim 3 hafta sonra inşallah doğum olacak
_Mother_ zeniakrhn amin 🤲 teşekkür ederim Allah razı olsun sizinde gönlünüzden geçen olsun inşallah 🤲
Esma006 perisavas son regl 19 marttı aşkım 13 Nisan fln öğrendim 12 haftalık olduk bile nasıl öğrenmedin kız
minikanne123_ zeniakrhn amin inşallah canım sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah benim ilk çocuğum sağlık sorunlarım vardı diye 37+0 de doğum olmuştu şimdi bebek iki hafta geriden geliyor bu fark açılırsa ki inşallah açılmaz erken doğum olur yine de
bsrelif zeniakrhn 2025’te hamile kalanlar erkek, 2026’da kalanların çoğunun kız çocuk olduğunu gördüm ben hep
zeniakrhn bsrelif 2025 te gebe kalıp doğuran 3 arkadaşım da kız çocuğu doğurdu galiba benim çevrem de tam tersi durumlar 😂😂
zeniakrhn minikanne123_ benim doktorum da 34. Haftayı görürsen şükret diyor erken doğum olmasın diye sürekli yatıyorum ev işleri yemek temizlik hiçbir şey yapmıyorum inşallah vaktinde ve sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
minikanne123_ zeniakrhn inşallah canım hiç bir şey senden ve bebeğinden önemli değil yat dinlen gelen gidenin de olmaz böyle bir riskin varsa
ayaznannesi zeniakrhn yaa bende öyle istiyordum daha bende getirmek istemiyordum çocuk final verecektik onun için yoksa Allah ne vermişse başımiz gözümuz üstüne 😍
zeniakrhn ayaznannesi ilerde ne olur bilemem ama ben doğumdan sonra tüplerimi bağlatacağım iki çocuk yeterli bizim için daha fazla çocuk sahibi olmak istemiyorum
kslcvrye zeniakrhn okadar erkek bebeğim olacak diyenlerin arasında kızım olacak TM tersi bende hep kız duyuyorum kime sorsam kızım olcak diyorlar hastanede felan soruyorum kız diyor çoğu bence yari yarıya bu sene sanırım
zeniakrhn kslcvrye çok sevindim ya artık ben de bir kaynanan adayıyım oğullarıma kız kalmayacak diye endişe etmiştim 😂😂
Alara6161 ayaznannesi maşallah bacım belli olmaz doğuma kadar kız diyip erkek çıkan oluyor belli olmaz 😁😁
kslcvrye zeniakrhn yok yok endişe etmeyin benim bitane kızım var 2oglum 2.kizcem olcak inşallah Rabbim hayırlısı ile kucağımiza almayı nasip etsin 🤲🥰