zeniakrhn perisavas inşallah rabbim gönlüne göre verir kız bebek çok güzel ama büyüdüğünde çok sorunlu oluyor kı kardeşlerim var benim de insanı erkeklerden daha çok yıpratıyorlar
zeniakrhn mervefstk seninle aynıyız erken doğum olmazsa (ki büyük ihtimalle olacak) aynı zaman da doğum yapacagız
zeniakrhn bebeveanne44 inan hiç kız diyen duymadım daha geçen yıl herkes kız diyordu sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
mervekalkann zeniakrhn 2025 erkek yılı bence 2026 itibariyle çok kız duymaya başladım etrafımda benimki de erkek 1 ay sonra doğumum var
esraecem123 zeniakrhn kesinlikle katılıyorum benimde erkek ve kaç tane erkek annesi biliyorum bu sene sadece bir hamile arkadaşım kız bekliyor diğerleri hep erkek
ayaznannesi Alara6161 benimkide sizinki gibi ilkboglan sonra kız şimdide ikizlere hamileyim ikiside kız ama nedense bizde bir kız bir erkek hisediyorum 🙂
zeniakrhn ayaznannesi senin ikizler iki kızsa birini değiş tokuş yapalım 😂😂 biz de bi kız bi erkek istiyorduk Rabbim böyle uygun görmüş
Alara6161 ayaznannesi maşallah bacım belli olmaz doğuma kadar kız diyip erkek çıkan oluyor belli olmaz 😁😁
zeniakrhn minikanne123_ Minelsu0606 benim annem sürekli erkek çocuk istemiş bir abim var ama bir kaç tane dah oğul istemiş ama hep kız oldu şimdi iki ablam ve ben evliyim ablalarımın birer oğulları var ben de oğlan doğurcam ..galiba annemin duası çocuklarında tuttu biz de kız evlat istiyoruz daha aileden kimse kız torun veremedi
ayaznannesi zeniakrhn yaa bende öyle istiyordum daha bende getirmek istemiyordum çocuk final verecektik onun için yoksa Allah ne vermişse başımiz gözümuz üstüne 😍
minikanne123_ zeniakrhn inşallah hayırlısıyla nasip olur oda benim bir kızım var Allah tırnağını taşa değdirmesin 13 aylık şimdi de erkek çocuğuna hamileyim 3 hafta sonra inşallah doğum olacak
_Mother_ zeniakrhn hamile olan arkadaşlarımın hep erkek benim de 2 kızım var çok şükür erkek sevgisi bana da nasip olur inşallah 🤲