melisatuncel cicekkkkiz yani net budur demesine şaşırdım o bakımdan iyi bir ay önce arkadaşıma erkek dedi şimdi de çok erken söylemişler belli etmiyor dedi arkadaşım 16 haftaydı şuan 20 hafta hala belirsiz 🫠
cicekkkkiz melisatuncel şöyle bebeğin pozisyonuyla alakalı birşeymiş sanırım benimde arkadaşım geç öğrenmişti bebekten bebeğe de değişiyor. Bugün pozisyonu biz bile net gördük ondan kimisi göstermiyor kapatıyor el ayak vs
Saree_ cicekkkkiz banada perinatoloji 13 haftalıkken kız dedi 17 haftalık hala kız umarım değişmez çok isterim sağlıklı bir kızçem olsun kız çocuğu bir başka bir tanede oğlum var ♥️🧿 Sizinde gönlünüzce olsun inşallah 🙏
sdaa13 Saree_ Ya bende perinatolijde bir buçuk hafta sonra detaylıya gireceğim umarım benimde değişmez
cicekkkkiz Saree_ yaa sağlıkla gelsin inşallah diğerini de Allah bağışlasın 🥹 ben değişmez zannediyorum umarım gönlümüze göre olur🌸🩷
Saree_ sdaa13 bende 25 haziranda iki hafta sonra tam 20 haftalıkken perinatolojiye detaylıya gireceğim tekrar kesin kız der İnşllah değişmesin lütfen 🙏 🥹♥️
sdaa13 Saree_ Ya haftalarımız aynı hemen hemen çok yakın canım inşallah sağlıklı kızçelerimiz olur ya birbirimize dua edelim hamişlerin duası kabul olur Allah’ın izniyle umarım değişmez 💝💝
noktas Bende 2 gün önce özelde muayene oldum çocuğum bacaklarını ikiye ayırmış oturuyodu sanki ve bir çıkıntı yoktu boştu doktor kız bu dedi ama daha erken dedi erkek olsa mutlaka belli ederdi dimi 🎀🎀🍓