Saruhansaltuk Rain81 bende ilk epidural oldum korkudan titredigimi hatırlıyorum şimdi beş sene geçti üzerinden 3 gün sonra yine sezaryen olcam bakalım napacam korkuyorum galiba arada aklıma geliyo ağlıyorum filan Allah yardımcımız olsun 😁
Rain81 Saruhansaltuk çaktırma Bende en az 20 dk titredim ama korkudan mı ilaçlardan mı bilmiyorum 😂 bebek doğduktan odaya çıkana kadar 🙈
Mrvttk Allah yardımcınız olsun o kadar çok ii anlıyorum ki sizi benim de cok az kaldı böle ağla ağla bi hal oldum cok korkuyorum gece rüyalarımda görüyorum bir de panik atağım var nasıl dayancam atak tutarsa her şey rüya gibi😔
Mrvttk @Rain81 sizi dinlemek bana ii geldi İnan’ın bende o kadar korkuyorum ki ağlamaktan bitap düştm panik atagımda var 😔
ygmr Rain81 yaaa bayildimmm hikayene allahim bizlerede kolayca dogum nasip etsin ya bnmde adim.yagmur bi an kendimi gördüm kizim olacak bnmde😁
Rain81 ygmr allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm, kucağımda yatıyor ve ben onu kokladıkça ağlıyorum , allah herkese yaşatsın bu duyguyu tarifi yok ❤