zuhra_yldz Yasoli12 bendede aynı durum var ama ben daha 13+4 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim sanki aşşağıda gibi hissediyorum sürekli tuvaletim var gibi benim ki normal değil sanırım
elifsn23 Yasoli12 öyle olunca oturuyorum biraz geçiyor canım ama bazen tuvaletten yeni çıksam bile sanki altıma yapacak gibi oluyorum
suphandurusu melisasak35 27+5 benimde aynı ilk gebeligim hareketleri azalmış ama çok yorgun hissediyorum ve kasığımda belimde ağrı var
melisasak35 suphandurusu vallaha benimde heryerimde ağrı var mide yanmasından sıcak basmasından 3 gündür uyuyamıyorum
mervekalkann Yasoli12 35+5 oluyoruz yürürken özellikle batma baskı birlikte oluyor veya oturduğum yerden kalkarken normal artık
ozgecagan melisasak35 bende de var gaviscon şurup yazdı doktorum ve lansor lansoru içtiğimde hiç yanmıyor
Yaren_ars Yasoli12 evet maalesef 2 haftadır aynı 29+4 üm karnımı alttan tutarak yürüyorum bide bende aşırı ağrı var zor adım atıyorum doktor magnezyum yazdı alakası varmı magnezyum eksikliği ile bilmiyorum
Yasoli12 Yaren_ars Mg kramplar için yazdı Dr banada ama daha alıp kullanmadım çok fazla krampım yok diye zaten bir sürü ilaç var bi de onu eklemek istemdim şuan