Saliyaaa minikmucizem1_ canım srn sabah kalktığından itibaren idrarını kontrol et benm ayaklarım belim kasıklarım cok agrıyo hareket edince geciyo anlamadm vajinada kuruluk varmı
minikmucizem1_ Saliyaaa sağ tarafta yumurtam oluşmuştu ara sıra sağ tarafta hareketlilik hissediyorum ama öyle kasik ağrımda yok
Tubademir85 Uurbsra 22 den itibaren gayet net hissetmeye başlarsınız merak etmeyin 🤣sonra maşallah hiç durmuyorlar 🙏💙31+1 olduk halay çekiyoruz içerde 😁
Saliyaaa minikmucizem1_ benm diğer hamileliğimde hiç agrı yoktu mesela ama bunda cok var değişiyo kuzum
mk123 Sngl_mhmt ayy ins çok heyecanliyim bi an once hissetmek istiom ilk gebeligim,rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi🤗
Sngl_mhmt minikmucizem1_ annem eğer kimse üşümüyorda sen üşüyorsan bilki hamilesin derdi ben ilk üşümemden bildim hamile oldugumu ve yanılmamışım 🤗
Uurbsra Sngl_mhmt evet benimde ayaklarım üşüyordu çiş ve gaz çok oluyodu kasık ağrısı adetle aynı belirtiler genelde
minikmucizem1_ Saliyaaa aynen bendede çok gaz var ve adet olacakmışım gibi oluyor arada ve idrara sabah uyanıyorum sıkışık bi şekilde
Selma067 Uurbsra tam 20 haftalikti ilk hissettiğim de çok heyecanlı oluyor. bol çikolata tatlı ye uzan ben öyle hissettim ilk