Tugbakaya Tiredmother haklısın ama güvenip almak zor işte az önce bi başlıkta konuşuyorlardı ne olumsuzluklarla karşılaştıklarını. E bebekte reflü yatağı var ben onu düşünüyorum sende bakabilirsin çok amaçlı olur hem :)
babymomm burhanaltintop ben mesela yatak odama yatağı sıgmadığından ortamıza alıyorum gündüzleri de onunla salona yatagına getircem
burhanaltintop babymomm evet bu amaç olabilir baska ne gibi kullanımları var beden bu kadar mesur oldu acaba
Tiredmother babymomm bende büyüyen beşik aldım sepet beşik için evde yerim yok babynestle oda oda gezdirip gece de yanımda yatırabilirim diye düşündüm
Tiredmother burhanaltintop beşik kenar korumalığı yerine düşündüm ben birde gece Yanımda yatarken sıkıntı olmasın, gün içinde salonda mutfakta bile onunla durabilir flan ne bileyim kalmalı bi yere giderken arabada yatırırım gittiğim yerde de kolay olur hem
Reykzy Caqlasu o benim büyük oğlum kıskanıyo bebek eşyalarını kendinin sandı dün aldım eşyalarını çocugun götürücem diye kapıya koydum gitmiş üstündekileri yere fırlatıyo annem onada yapıcak sahiplendi diye
Caqlasu Reykzy Ayyy anlamış tabiki kıyamammmm 😀😊😊😊🐈🐈🐈 kediler candır ya aynı insan gibiler vallahi 😊😍