Tiredmother Kızlar aranızda uyguna baybnest yapan var mı? Bilmediğim sayfalara yaptırmak istemiyorum ek gelir isteyenlere duyurulur 🤩
Reykzy Tiredmother https://www.instagram.com/p/BvMN6SfHBuV/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ajy0enbtc0zl annemin sayfası canım bana yaptı uyku arkadaşıda yapıyor istersen bi bak
ebrarmom08 Tiredmother 230 liraya bgun gordum instagramlarida var cok kaliteli ve guzeldi fiyat cok demssen 😊 cogunluk o fiyata yapiyor.zaten
Mervenin Benm annem yaptı bana çokta güzel ve satın alınanlardan büyük ve kaliteli oldu😊 ama başkasına yapılcak bişey değil diyor çokmuğraştırmış 😅 kendin yapa bilirisin canm
Tiredmother Mervenin ya annemde yapar da çok fazla şey yaptı Bebek için hala uğraşıyo bunu da ona yıkmak istemedim🤦🏻♀️ Kendimde o kadar becerikli değilim
Tiredmother Reykzy oyuncaklardan annemde çok yaptı kuzum, ama baktım şimdi çok ince duruyo sanki ya fotoda mı öyle çıkmış acaba. Ne kadara yapıyor
Tiredmother ebrarmom08 230 çok canm ya beşik içi korumalıkları hoşuma gitmiyor o yüzden babynest koymak istiyorum onda çok uzun süreli bi yatış olmayacaktır. Daha uyguna düşünüyorum🤗
Reykzy Tiredmother bilmem sorarım senin için sende sorabilirsin altını ben öyle istedim kalınlaşabilir o sonucta el yapımı
Tiredmother BaharSefvan beşik içi korumalıkları hem fazla hem gereksiz geldi bana biraz o yüzden ilk zamanlar için beşik içinde yatırırken kullanırım diye düşündüm kendim yatakta yanıma da onunla alırım flan ne bileyim kararsızım biraz ya
Tugbakaya Tiredmother haklısın ama güvenip almak zor işte az önce bi başlıkta konuşuyorlardı ne olumsuzluklarla karşılaştıklarını. E bebekte reflü yatağı var ben onu düşünüyorum sende bakabilirsin çok amaçlı olur hem :)