byelm busrasogut maşallah canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah benimde kız ekimin ilk haftasına denk geliyor
seloanne byelm ekimin ilk haftası gozukuyor benim geçen hafta gittim detaylıca 21+5te gzuel geçti çok şükür, isim belli değil henüz çok zor bir karar ya,yavastan kiyafet almaya başladık
byelm seloanne isim beni de çok düşündürüyor biz eylülde evlendik Eylül bizim için hep anlamlı bi ay oldu belki doğum da eylüle denk gelirse diye Eylül düşünüyoruz ama bilemiyorum
lokismommy byelm keşke erkek bebek alışverişi de öyle olsa hiç cıvıl cıvıl renkli bişeu göremiyorum estetik görünsün diye uğraşıyorlar kıyafet tasarlayanlar ama bebek dediğin renkli renkli cıvıl cıvıl ayılı böcüklü şeyler giyer ama yok hep dümdüz 🥲
byelm lokismommy gerçekten öyle ya erkek bebeğe hediye alırken bile çok zorlanıyorum hani basit duruyor gündelik gibi
Ftmnur11 byelm şu berbat ekonomi de ne aldıysanız o kâr zaten iyi yapmışsın 😀 İsim düşündük iki isim arasindaydik ama biri daha baskın geldi karar verdik gibi 😁😁
TugceMomyy byelm isimde çok kararsız kaldım aklımda gökçe umay duru vardı beğeniyordum ama 5 kişiden 4ü gökçe koydu etrafımda vazgeçtim soğudum isimden😀 sonra duru ve defne arasında kalmıştık ama defne koyacağız🌸 25 haftalık şuan
Missgod byelm sağlıklı olsunda masrflı olacaksa olsn kısmındayım ama evet cinsiyet aynı olunca mutlaka daha az masrflı oluyor 😁🌸
zhgdhdjdjjd byelm Eylül annesiydim yine Eylül annesi olucam detayliya geçen hafta girdim cinsiyetimiz kız alışveriş olarak kıyafet tarzı hiçbir şey almadım henüz ana kucağı ve park yatak aldım şuanlık🤗
zhgdhdjdjjd TugceMomyy e bebekten baby plus anne yanı park yatak uygun fiyatlı olduğu için tercih ettik onu daha iyi modeller vardı ama almak istediğim tabiki😅
Anne123__ nrnalpi kaç haftalıkken kız demişlerdi kız denildiğinde sizde ultrason cihazında görmüş müydünüz organını boş muydu?
nrnalpi Anne123__ valla 16+4 de ve 18 haftalıkken 2 farklı doktor kız dedi ama ben görmedim yani bakmadım ultrasona gittiğim doktorlar devlet hastanesi doktorlarıydı hani uzun da baktılar 🥹🥹 detaylı ultrasonu da devlet hastanesinde yaptırdım bu arada ama doktor kesin dille erkek dedi ve maalesef böyle karışıklıklar olabiliyor demişti yani ne yapalım nasip diyorum bende
hurremintorunu byelm 22+6 oldukk yarın detaylı günümüz var sadece reflü yatağı aldım dolaptan başka hiçbir şey almadım artık yavastan başlamak istiyorum bakalım ismimiz de belli inşallah EGE geliyor 🩵😍 artık hareketlerini vs daha net hissettiğim için daha eğlenceli geçiyor şuan gebelik