yasemincel65 beautiful_ hiç sorma dışarısı aşırı sıcak ama eskiden akşam üstleri dışarı çıkar hava alırdım şimdş o da gitti
060436 yasemincel65 tabi öyle olur o yüzden yemene icmend bak şuan cnm senin enerjiye ihtiyacın olur bu zamanda kiloyu boşver her halinle güzelsin bebeğim 🥰
yasemincel65 060436 ayy teşekkür ederim aşkom sen de öylesin yemeyince zaten sütüm olmuyor aha bu el kadar bebeye üzülüyorum yoksa şimdiye vermiştim kiloları 🥲🥲🥲😁😁😍😍🥰😍
060436 yasemincel65 Allah bağışlasın inşallah cnm bol incir uyutmasi yap çok iyi süt yapıyor kayısı bol ye marmelat haline getir bebişin tuvalete çıkmasına iyi yardımcı olur artık tecrübe kazandım gazlı bir bebekse kimyonu çay gibi demle sen iç askom 🥰🥰🤗🤗
yasemincel65 060436 evet her kayısı yediğimde iyi kaka yapıyor teşekkür ederim canım deneyimlerinden faydalanmak isterim hep 🤍🖤
beautiful_ yasemincel65 aşarsınız kuzum aklından çıkar olmayacak kelimeyi öyle güzel olacak ki bak görürsün
yasemincel65 beautiful_ ay inşallah azıcık büyüsün ağlamaması için çıkarmıyorum göbek fıtığı da var iyice büyümesin diye
yasemincel65 beautiful_ kendiliğinden geçecek dediler cerrahi müdahaleye gerek yokmuş 2 yaşına kadar geçti geçti geçmezse de operasyon olacakmış öyle dediler 🥲