tugce4545 yasemincel65 yok bacım olmadı biz kaçtık severek akrabalık var tanıyorduk birbirimizi zaten 2 3 ay içinde konuşup anlaşıp kaçtık evlendik 😅
yasemincel65 beautiful_ ah ahh bir büyüse ben ona neler alırım da şu an canıma okuyor. Geçse şu kolik ağrıları atak dönemi
yasemincel65 beautiful_ inşallah ya her şeye ağlıyor az önce kanguruya bağladım beş dakika aşağıya indireyim dedim hemen ağladı
jalepone yasemincel65 evet benim alacağım da 21 görünüyor kocama hediye alırken ondan destek alacağım 😂😂
060436 yasemincel65 cnm sen zaten daha yeni sayılır doğum yaptın şuan kiloyu çok takma verirsin önce sen ve bebeğin sağlığı geçer hepsi 🥰
yasemincel65 060436 ay inşallah valla şu anda en çok bebek beni uğraştırıyor kendime vaktim sıfır neredeyse
yasemincel65 beautiful_ hiç sorma dışarısı aşırı sıcak ama eskiden akşam üstleri dışarı çıkar hava alırdım şimdş o da gitti
060436 yasemincel65 tabi öyle olur o yüzden yemene icmend bak şuan cnm senin enerjiye ihtiyacın olur bu zamanda kiloyu boşver her halinle güzelsin bebeğim 🥰