atauras 26+6 haftalığım çok şükür iyi gidiyor rabim herkese sağlıklı gebelik huzurlu doğumlar nasip etsin
melisa_dfj sedabolat_46 aynı ilerliyoruz 😂 ya bu aralar nasıl hissediyorsun canım yani benim gece ağrılar başladı bebek baskı yapmaya bide toplanıyor mu seninkide
sedabolat_46 melisa_dfj vallahi canm bebek toplanıyor evet ama ağrılarım henüz çok sayılmaz çok şükür pek nadir kasık ağrım oluyor ben sağ bacagimdan perişan durumdayım inanki😌
yareeennn zhrakcll ben de bugün 12 haftalığım pazartesi ikili test için gittim burun kemiğini göremedi doktor ama kan verdim ikili test için
tubaliyam iclalerkan kasığımda batma falanda yok sadece uyumak istiyorum normal süreç ama biz sabırsızız🥰
tekinok vascenceloss ne zaman cagırdı Doktor’un kalp atısı için benim de 6+4 doktorum olumsuz konuştu bugün biraz kötü oldum
busra_erz tekinok ne dedi canım benimde normalde 7+1 kese var ama bebek görünmedi belki boş gebeliktir deyip benide korkuttular aslında çok başındayız belki geç döllenme falan olmuş olabilir ama olumsuz konuşmayı seviyor galiba bağzı doktorlar
tekinok tubaliyam benim kalp atısı duyamadı yüksek ihtimalle sağlıksız dedi maalesef inşallah güzel haberler alırsınız
hatice_erek Merhaba hanımlar ben 35 haftalık oldım dün kontrole gittim doktor bebeğin kafası küçük olduğunu söyledi böyle ama genetikte olabilir dedi biraz tedirgin oldum açıkçası
moms59 Merhaba ben 12+4 haftalık hamileyim bende kan sulandırıcı kullanıyorum yan etkisi yok bende ama iğne yerleri morarıyor biraz