qwertyxx aysunnm 3 kürtaj 1 histereskopi oldum seni çok iyi anlıyorum tekrar hamileyim ben de inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
sedanisa41 24+5 deyiz 12 gün önde gidiyoruz şeker yüklemesi yaptırdım bugün birazcık ağrılarım var felan felan 🙂🙂❤️
zelihakoyunn sedosss02 Bugün itibariyle 16 haftalık oldum hava sıcak bunaltiyor evden çıkmıyoruz valla sıcaktan 🤷🏻♀️
33_esra sedosss02 21 haftalığım aslında güzel gidiyor ama gece uyurken zorlanmaya başladım bi de sağ kaburgam ağrıyor arada bi 🥲
sumeyye6506 sedosss02 18 +1 şuan idare eder gece uykuları düzensiz ama şükür çok ayakta kalamıyorum cinsiyet hala belli değil gizemli bir bebek😂
zhrakcll sedosss02 ya 12. Haftamdayim doktor ense kalinligi var dedi bazen yanlis ölcebiliyoruz dedi cihazlarimizda sikinti olabiliyo dedi 2li tarama testini yapmadi baska bi sehire gönderdi orda bakilcak dedi emin olmadan gönderdi yasayan varmi bu durumu
yareeennn zhrakcll ben de bugün 12 haftalığım pazartesi ikili test için gittim burun kemiğini göremedi doktor ama kan verdim ikili test için
babymeri aysunnm benimde ikinci hamileliğim ,ilkinde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu sefer olacak inşallah inanıyorum.