2yavruanasi busra_erz yok 5+3 de kese gördük biz daha çok küçük 10 15 gün sonra gel bebek anca görünür dedi bana da 15.de gidicem bakalim
haticecetin03 Biz 15+1’deyiz. Hamileliğim o kadar rahat geçiyor ki ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Ne mide bulantısı, ne kusma hiçbirini yaşamıyorum. İştahım da güzel herseyden yiyorum. Bizde durum böyle.🌸
qubra_ pnreldmr her gün az da olsa yürüyüş ödeme iyi geliyor ☺️ bol su benim ilk hamileliğimde ödem olmuştu şimdi olmadı her gün yürüyorum ayaklarımı uzatıyorum
tubitolo24 seymanurq evet ama kesin demedi 12+3 te %80 kız dedi fetal dna yaptırdım bakalım bu hafta netleşecek
annevebebe busra_erz Ben gittiğimde 6+5 ti. Bebeği de gördü kalp atışını da dinledi. Çok kısa sürdü zaten muayene. Bir sıkıntı yok dedi nasıl rahatladım 🙊
busesahin deryabk çarşamba günü haftaya 11+0 da tam bende karın ağrımı çözemiyorum o yüzden doktor ne olur ne olmaz diye progestan verdi
simgedurna06gmailcom minikanne123_ 35 haftadami. Günü aldınız banada 35 haftada konuşuruz 39 gibi olur dedi ikinci gebelik ve sezeryan
minikanne123_ simgedurna06gmailcom benim de ikinci gebelik ve sezaryen doğum hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla alırız inşallah