meyvemsi busra_erz evet biz gördük ama bazı durumlarda geç döllenme veya ultrason cihazına bağlı olarak geç görülebilir endişelenmeyin 🌸 umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ❤️
zfatalay sevdakalin merhaba bu ağrınız ne zaman başlamıştı bende de mevcut bu ağrı yani çatı ağrısı mı anlamıyorum tam alt bölgem de ağrı hissediyorum. Çok oturduğumda bilhassa ağrıyor
umransag BuBuM canım ben biraz önce çok fena kasılma yaşadım hem karın hem kasık hem sırt ağrısı 40 dk benı perişan etti :(
Sumeyyeaksoylu1 btl0707 sağlıkla gelsin ve sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🥹🤲🏻🤍
tubitolo24 seymanurq evet ama kesin demedi 12+3 te %80 kız dedi fetal dna yaptırdım bakalım bu hafta netleşecek
10072026 busranury 14-15 haftada kademeli gecti. Ama seni çok iyi anlıyorum ağzımda metal tadı, bulantı, mide kazıntısı… Allah’ım kabus gibiydi. Ama geçer merak etme ben bu süreçte prilam Dr ilacı kullandım baya faydasını gördüm
gizemanne9 sedosss02 valla aşkım 25 haftalık oldum vajina da baskı oluyo uzun süre ayakta kalınca topuk ağrısı bel ağrısı, bacak ağrıları filan oluyo aaa bide migreni olanların allah yardımcısı olsun ya cidden o oldu mu zor geçiyo :(((
karyarzgr sedosss02 15+1 bugün kontrol vardı kasılmalar fazla ddi Progestan başlattı genel anlamda bebek iyi ama düşük riski mi var acaba